Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Ontdek je woonstijl: Romantisch

vtwonen staat voor een unieke, veelzijdige mix van verschillende smaken. Stijlen die – ook als je ze met elkaar mixt – je huis tot een thuis maken. Zeven in totaal. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van deze woonstijlen. Zoals de woonstijl Romantisch. Romantiek met een stoere kant. Een kant die houdt van alles wat eigenzinnig en kunstzinnig is, die zich graag mengt met industriële meubels en stoere materialen in een decor van schaduwkanten. Een woonstijl die rust uitstraalt en een warm en zacht gevoel in huis brengt.

Woonstijl Romantisch

De kracht van deze woonstijl zit hem in kleuren en details. Kies voor pastelkleuren en zachte materialen. Combineer bloemen of fijne patronen met rechte en klassieke lijnen. Kies bijvoorbeeld voor brocante accessoires, een kroonluchter van glas of een fraaie vitrinekast. Combineer juist deze vrouwelijke elementen met eigentijdse of grappige details voor een stoere twist.

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Leg de basis voor een Romantisch interieur met de vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kies op de vloer bijvoorbeeld voor de natuurgetrouwe houtstructuur van de serie Woodstone. In een lichte kleur White Wash zorgt deze vloer voor een rustige, subtiele basis. Kies op de wand voor een speelse eyecatcher met de handgevormde gekleurde Villa tegels in mat of glans of juist voor de sprankelende mozaïekstructuur van de serie Geometric.

       

Meer inspiratie opdoen? Kom snel langs bij een van onze dealers.  Je vindt ze door het hele land.