Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Spelen met tegelpatronen: Halfsteensverband

Het kan bijna niet vaak genoeg gezegd worden: de tegels van Douglas & Jones en zijn bijzondere concepten zijn overal in huis toepasbaar. Van de keuken, woonkamer en badkamer tot zelfs in de slaapkamer. Voor een sfeervolle, solide basis of juist voor een stijlvol (wand)accent. En juist door ze naar eigen inzicht toe te passen en te combineren, kun je je helemaal je eigen stijl neerzetten. Maar naast verschillende formaten, dessins en kleuren kun je ze ook gerust in allerlei patronen toepassen. Zoals in halfsteensverband.

 

Halfsteensverband

 

Halfsteensverband

Het toepassen van tegels in halfsteensverband is een klassiek tegelpatroon. Tegels worden dan niet recht onder of boven elkaar gelegd, maar er wordt steeds een halve tegel versprongen. Op die manier ontstaat een speels effect. Op de wand zorgt en toepassing in halfsteensverband voor een fraaie blikvanger. Kies bijvoorbeeld voor een klassieker met een moderne twist: de serie Classic van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Zeker toegepast in halfsteensverband creëer je hiermee een bijzonder marmereffect op je wand. Of kies juist voor dit tegelpatroon in de karakteristieke rechthoekige kleine “broodjes” van de SIGNATURE Tile van Piet Boon by Douglas & Jones. Pas de kenmerkende tegelmaat van Studio Piet Boon toe in een matte, glossy of metal variant.

 

Halfsteensverband

 

Ook op de vloer

Maar ook op de vloer kun je met een legpatroon als halfsteensverband prima uit de voeten. Juist bij tegels met de uitstraling van hout, zoals de serie Blancs, zorgt dit voor een natuurlijke uitstraling. Echter kun je dit patroon ook prima toepassen op langwerpige of rechthoekige tegels met een geheel andere uitstraling. Zoals de serie Metals of Manor van Douglas & Jones.

 

Halfsteensverband

Meer weten over legpatronen of de tegels van Douglas & Jones in het echt bekijken? Kom dan langs bij een van onze dealers om je te laten informeren en inspireren. Je vindt ze door het gehele land.