Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Eigen Huis & Interieur 6

De tegels van Piet Boon by Douglas & Jones ook gespot in Eigen Huis & Interieur 6? In de nieuwste editie van dit designmagazine kun je je weer volop laten inspireren door verschillende binnenkijkers, een dossier met designkeukens en aandacht voor Piet Boon by Douglas & Jones. Een mooi exemplaar voor op de leestafel dus.

Eigen Huis & Interieur 6

Concrete Tile

De passie van Studio Piet Boon voor beton komt tot uiting in de CONCRETE TILE serie. Speciaal voor deze serie selecteerde de studio zeven exclusieve keramische tegels die de natuurlijke eigenschappen van beton exact weerspiegelen. De tegels vertonen geen herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn.

Eigen Huis & Interieur 6

Outdoorspecial

Naast het reguliere magazine is er ook een collector’s item: de Eigen Huis & Interieur Outdoorspecial. Maar liefst 228 pagina’s inspiratie voor binnen én buiten. En ultiem genieten en (na)zomeren doe je uiteraard op de buitentegels van Piet Boon Outdoor by Douglas & Jones. Deze collectie herbergt precies datgene waar Studio Piet Boon voor staat: een harmonieus geheel met een tijdloos karakter en een luxe uitstraling.

Eigen Huis & Interieur 6

Eigen Huis & Interieur 6 ligt nu in de winkel. De tegels van Piet Boon by Douglas & Jones in het echt bekijken? Kom dan eens langs bij een van onze dealers.