Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 1

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 1 vind je weer volop wooninspiratie. In deze eerste editie van het nieuwe jaar vind je naast verschillende binnenkijkers ook weer verschillende shoptips en favorietenlijstjes om je te inspireren. Uiteraard is er ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen Raw Sand woonkamer vtwonen magazine 1

vtwonen tegelcollectie

Uitgelicht in deze editie: de vtwonen tegelcollectie. Zowel op de vloer als de wand creëer je met de veelzijdige vtwonen tegels een bijzondere toepassing. Zoals met de serie Raw. Een neutrale, minimalistische serie voor een verweerde en industriële look. Stoer en tegelijkertijd sfeervol op wand en vloer. Ook leverbaar in bijpassend decor voor een subtiel maar bijzonder accent op de wand.

 

vtwonen Mediterranea Camouflage vtwonen magazine 1

TV-special

Maar er is meer. Bij deze editie krijg je bovendien de tv-special van het afgelopen seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In meerdere fraaie metamorfoses gingen de vtwonen stylisten afgelopen jaar weer aan de slag om uiteenlopende woonsmaken te combineren tot één geheel. In deze terugblik kun je je nogmaals laten inspireren door de verschillende eindresultaten. En uiteraard mochten de vtwonen tegels by Douglas & Jones in meerdere uitzendingen niet ontbreken.

 

vtwonen Villa Army Green mat keuken vtwonen magazine 1

vtwonen magazine 1

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel en is uiteraard ook online te bestellen. De tegels van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.