Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Terugblik: geslaagde vtwonen makeover in Oss

Weet je het nog? In de zevende uitzending van seizoen 16 van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ ging vtwonen stylist Marianne Luning aan de slag bij Bas en Eddie in Oss. De twee zijn echte tegenpolen. De een houdt van rust, de ander van neonkleuren en statements. Stylist Marianne hielp ze in deze vtwonen metamorfose met het interieur van hun splitlevelwoning en creëerde hierbij een nieuwe buitenruimte.

 

vtwonen metamorfose Oss SOLOSTONE Dark Travertine terras buiten

Smaakverschillen

Al ruim zeventien jaar wonen Bas en Eddie met veel plezier in hun splitlevelwoning in Oss. Maar over het interieur verschillen de meningen. Voor Bas mag het huis zo kleurrijk mogelijk. Hij vindt retro vormen en neon accenten mooi. Eddie vindt deze smaak veel te druk. Hij houdt meer van een modern interieur met een industriële look. Ook de verdeling van de woonruimte over twee verdiepingen levert ze een woonprobleem op. Want hoe verbind je twee verdiepingen met elkaar waarbij beide stijlen in elkaar overvloeien? Aan Marianne de schone taak om dit te realiseren.

 

vtwonen metamorfose Oss SOLOSTONE Dark Travertine terras buiten

SOLOSTONE Uni 70×70

In de tuinkamer kiest ze voor een blikvanger op de vloer met de SOLOSTONE Dark Travertine tegels van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones. SOLOSTONE: de meest bijzondere buitentegels van vtwonen in een unieke maat én dikte! De oppervlakte van deze 70×70 cm tegel is bijna 35% groter dan van een reguliere 60×60 cm tegel. Een enorme verrijking van je terras. En met een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm betreft het ook nog eens de dikste buitentegel die er is. De grotere oppervlakte en de dikkere massa zorgen voor veel meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer!

 

vtwonen metamorfose Oss SOLOSTONE Dark Travertine terras buiten

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels in de buitenruimte? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!

.