Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuw in de collectie: Ultra

Ontdek Hollands topdesign bij Douglas & Jones. Douglas & Jones is de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur. Focus op innovatie met de belofte van topkwaliteit en liefde voor design. Met Douglas & Jones tegels ontstaat een nieuwe wereld aan boeiende en hoogwaardig functionele oplossingen.

Douglas & Jones Ultra Cloud

Serie Ultra

De serie Ultra bestaat uit revolutionair grote tegels. Met deze tegelplaten maak je echt een statement. Door het grootse formaat worden de dessins naadloos weergegeven van vloer tot plafond met één tegelplaat. Het effect is imponerend. De tegelplaten bieden een ruime keuze in grootse natuurlijke dessins. Met de serie Ultra krijgt elke ruimte grandeur.

Douglas & Jones Ultra Vena Aurum

Groot formaat, grote keuze

De serie Ultra is verkrijgbaar als wandtegel in het formaat 120×270 cm en in het formaat 120×280 cm in de kleurtinten White, Platinum White, Palladium Grey, Grey, Black Diamond, Or, Statuario, Perle, Calacatta Gold, Vena Aurum, Cloud, Tundra, Mountain Peak, Choco, Riverbed en Thunder Night.

Douglas & Jones Ultra Mountain Peak

Meer informatie?

De elegante Ultra tegels of de gehele collectie van Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Via onze  dealerlocator kun je de dichtstbijzijnde dealer vinden.