Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen metamorfose in Grootebroek

Vanavond was het tijd voor de zevende aflevering van het zeventiende seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In deze uitzending ging vtwonen stylist Eva van de Ven aan de slag bij Erik en Madeleine in Grootebroek. Zij kochten tien jaar geleden een nieuwbouwhuis waar ze nu samen met hun drie kinderen wonen. Overal in huis komen nu industriële elementen terug, terwijl Madeleine daar helemaal niet van houdt. Styliste Eva ging ze daar in deze vtwonen metamorfose mee helpen.

 

vtwonen metamorfose Afl6. Grootebroek - Marrakesh Bronze mat

Te industrieel

In de afgelopen jaren is Eriks woonsmaak overal doorgevoerd. In het hele huis zie je industriële elementen terugkomen: een grijze tegelvloer, betonlook wand, fabriekslampen, zelfs een felrode keuken. Voor Madeleine is alles bij elkaar nu too much. Dat Erik het liefst in een industriële fabriek woont, is duidelijk. Hij houdt van rustiek, beton en doorleefd. Madeleine wordt daarentegen gelukkig van modern glamour, glittersteentjes en een luxe hotelgevoel. Ook houdt ze van een romantische stijl en zijden bloemen. Haar lievelingskleuren: aardetinten, lichtbruin, taupe en brons.

 

vtwonen Marrakesh bronze

Marrakesh Bronze

Aan Eva de schone taak om van deze fijne woning een sfeervol thuis te maken. In de woonkamer kiest ze voor een subtiele tegeltoepassing tussen de wandkasten met de Marrakesh Bronze mat van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Deze tegels zorgen door hun lange, slanke formaat voor een stijlvolle wandtoepassing. De handgevormde tegels in een metallic uitvoering creëren bovendien een bijzonder accent op de wand.

 

vtwonen metamorfose Afl6. Grootebroek - Marrakesh Bronze mat

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde vtwonen metamorfose? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels of meer inspiratie opdoen? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!