Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Ook aandacht voor sfeertuin vtwonen buitentegels in Stek Magazine

De fraaie buitentegelconfigurator in de nieuwste editie van Stek Magazine ook al uitgeprobeerd? Met deze leuke, innovatieve tool kun je namelijk de vtwonen buitentegelcollectie leren kennen én toepassen in een fraaie buitensetting. Ook leuk in deze editie van dit inspirerende woonmagazine: volop aandacht voor de vtwonen sfeertuin in Lelystad.

Bouwman Buitenleven

De stylisten van het gratis woonmagazine Stek zijn namelijk langs geweest bij Luke Bouwman én besteden in deze buiteneditie aandacht aan de meer dan fraaie vtwonen sfeertuin. Met tips om thuis ook optimaal te genieten van het buitenleven en daar een comfortabel huiskamergevoel te creëren. Luke Bouwman voorziet in verschillende tips om jouw tuin, van ontwerp tot realisatie, tot een succes te maken. Met jarenlange ervaring weet hij als geen ander hoe je jouw wensen doorvertaald in een mooi én praktisch tuinontwerp.

Let’s go outside!

Je ook laten inspireren? Je kunt het magazine vinden in de Stek Magazine-app, gratis te downloaden via de App Store of Google Play. Kijk ook op www.stekmagazine.nl voor meer informatie.