Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen metamorfose in Bakkum

Vanavond was het weer tijd voor vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In deze vijfde uitzending van dit extra seizoen ging vtwonen stylist Frans Uyterlinde aan de slag bij Jordy en Monique in Bakkum. Zij wonen op een bijzondere plek: een klaslokaal in een oude middelbare school. Helaas hebben ze de inrichting van deze unieke ruimte onderschat en is het resultaat een samengeraapt interieur geworden. Stylist Frans schiet in deze vtwonen metamorfose te hulp en tovert het om tot een ruimte die voelt als een écht huis.

 

vtwonen metamorfose

Smaakverschillen

Ondanks hun creatieve brein lukt het Jordy en Monique maar niet om keuzes te maken. Een van de uitdagingen tijdens deze vtwonen metamorfose zijn de smaakverschillen tussen Jordy en Monique. Monique houdt van een zacht en verfijnd interieur met kleuren als groen, roze en wit. Jordy noemt zichzelf juist een ‘tropical brutalist’, en droomt van een moderne inrichting die niet zou misstaan op Bali.

 

vtwonen metamorfose

SOLOSTONE

Aan Frans de schone taak om beide smaken te verbinden en te zorgen dat deze woning zowel hun creativiteit als hun persoonlijkheid uitstraalt. In de tuin kiest hij voor een fraaie tuinkamer met de SOLOSTONE Beton Olive tegels van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones. SOLOSTONE: de meest bijzondere buitentegels van vtwonen in een unieke maat én dikte! De oppervlakte van deze 70×70 cm tegel is bijna 35% groter dan van een reguliere 60×60 cm tegel. Een enorme verrijking van je terras. En met een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm betreft het ook nog eens de dikste buitentegel die er is. De grotere oppervlakte en de dikkere massa zorgen voor veel meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer!

 

vtwonen metamorfose

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels in de buitenruimte? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!