Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Tegeltrends in huis: Marmerlook tegels

Helemaal terug van weggeweest: Marmer! Deze klassieke blikvanger past in ieder interieur en zorgt voor een luxueuze en chique uitstraling. Ook met marmerlook tegels creëer je het authentieke en karakteristieke gevoel van natuursteen, maar dan met de vele voordelen van keramische tegels. Binnen de collecties van Douglas & Jones zijn er verschillende kleurvariaties en opties beschikbaar.

 

Marmerlook tegels

Chique uitstraling

Marmerlook tegels zijn overal in huis welkom. Het speelse, natuurlijke geaderde patroon zorgt bijvoorbeeld voor een luxueuze uitstraling in de badkamer. Maar ook als achterwand in de keuken of woonvloer is de uitstraling van marmer meer dan welkom. Op wand en vloer zorgen de tegels voor rust en de prachtige nerventekening en het subtiele kleurverloop geeft net die chique uitstraling. Zoals met de serie Marbles van Douglas & Jones, de serie One by One van Douglas & Jones of serie Classic van vtwonen tegels by Douglas & Jones.

 

Marmerlook tegels

Mat of gepolijste marmerlook tegels

Met de verschillende kleurvariaties en de keuze voor een matte of juist een gepolijste variant kun je je marmerlook tegels laten aansluiten bij verschillende uitstralingen. Marmer is makkelijk te combineren met andere materialen en vloeit daarom mooi over in je interieur. Zo hoeft een marmerdessin niet persé klassiek te zijn, maar kan je deze ook prima een industriële look geven door bijvoorbeeld een combinatie met staal. Juist de combinatie met hout zorgt voor warmte of kan zelfs prima in een Scandinavisch interieur.

 

Marmerlook tegels

 

Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Jouw dichtstbijzijnde dealer vind je hier.