Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Tegelserie in the spotlight: Sense

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Een berg aan ervaring van tientallen jaren enerzijds. En een constante drang om dingen nóg mooier en beter te maken anderzijds. Douglas & Jones is de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur. Voor wanden en vloeren met karakter en de perfecte samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch. Zoals met de serie Sense.

 

Serie Sense

Serie Sense

De Sense is een geborstelde en sleets afgewerkte tegel, verkrijgbaar in zachte harmonieuze kleurtonen. Onregelmatige hoeken zorgen voor een speels effect, variërend van een gebalanceerde reflectie tot een mat oppervlak. Door het grote formaat is de textuur goed zichtbaar. De tegels zijn daarbij niet alleen op de wand en vloer van in iedere woonruimte toepasbaar, van keuken, woonkamer tot de badkamer, maar deze sfeervolle tegels kunnen als solide basis ook aansluiten op iedere woonstijl.

 

Serie Sense

Verschillende kleurtinten

De Serie Sense is verkrijgbaar in de natuurlijke kleurtinten Blanc, Beige, Gris en Noir. Alle kleurtinten zijn leverbaar in formaten 120×120, 80×80, 60×60 en 60×120 cm. Tevens is er een Mozaiek en Muretto beschikbaar in het formaat 30×30 cm. Extra bijzonder is het dessin Ligne in de afmeting 20×120 cm, met een bijzondere print. Voor een bijzonder wandaccent.

 

Serie Sense

Meer informatie?

Meer weten over deze bijzondere tegelserie? De tegels uit de serie Sense moet je namelijk gewoon in het echt zien en voelen. Neem snel een kijkje op de dealerlocator op de website voor een verkooppunt bij jou in de buurt. Zij kunnen je met hun jarenlange ervaring ongetwijfeld verder informeren en inspireren met de vele mogelijkheden van keramische tegels.