Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

De kenmerkende kleurenpaletten van Studio Piet Boon: Bone

De producten van Piet Boon belichamen de gebalanceerde Studio Piet Boon filosofie. Evenwicht in functionaliteit, esthetiek en individualiteit. In vorm, textuur en kleur. Elke tegel is rijk aan eenvoud en wordt nog rijker bij gecombineerd gebruik. Verkrijgbaar in de kenmerkende kleurenpaletten van Studio Piet Boon, zoals de kleurtint Bone, voegt iedere tegel een gevoel van pure verfijning toe aan elke woonruimte.

 

Studio Piet Boon kleurenpalet Bone

Kleurenpalet Bone

Het afstemmen van het materiaal en kleur zorgt voor een elegant en inspirerend eindresultaat. Hierdoor ontstaat een ruimte die sereniteit omarmt en harmonie uitstraalt. Bijvoorbeeld in het kleurenpalet Bone. De rustige, lichte tinten bieden een natuurlijke en aangename basis in ieder interieur. Het combineren van dezelfde kleurtinten in verschillende texturen creëert bovendien een tijdloze omgeving. Een spannend en tegelijkertijd dus evenwichtig interieur. Volledig in lijn met de Studio Piet Boon ontwerpfilosofie.

 

Studio Piet Boon kleurenpalet Bone

Piet Boon by Douglas & Jones

In de collectie van Piet Boon by Douglas & Jones zijn er meerdere items te vinden in passend in het kleurenpallet Bone. Denk bijvoorbeeld aan de kleurtint White van de GIANT Tile of de SIGNATURE Tile. Door deze tegels individueel of juist gezamenlijk toe te passen, creëer je je eigen ingenieuze interieurconcept. Een plek waar natuurlijke kleuren en materialen in perfecte balans zijn.

 

Meer inspiratie opdoen? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde Dedicated Dealer vinden.