Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuw in de collectie: serie Elemental

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Een berg aan ervaring van tientallen jaren enerzijds. En een constante drang om dingen nóg mooier en beter te maken anderzijds. Voor wanden en vloeren met karakter en de perfecte samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch. Recent is deze bijzondere collectie uitgebreid met de serie Elemental.

 

DJ Elemental

Serie Elemental

De serie Elemental herbergt de natuurlijke uitstraling van mineraalrijk gesteente in een eigentijdse uitvoering. Het kenmerkende en delicaat gevarieerd oppervlak in rijk geschakeerde tinten zorgt voor een robuuste, maar elegante uitstraling. Een collectie voor wand en vloer met een diepgaande en betoverende charme.

 

DJ Elemental

Verschillende uitvoeringen

De serie Elemental is verkrijgbaar in verschillende kleurtinten en afmetingen. Kleurtinten Harmonie, Aurore, Charme, Desir en Mystere zijn leverbaar in 30×60, 60×120, 60×60 en 80×80 cm in mat en gesatineerd. Kleuren Harmonie en Charme zijn ook verkrijgbaar in bijpassend decor (30×30 cm) en kleurtinten Harmonie, Aurore, Charme en Desir in Hexagon-uitvoering (39,8×46 cm). Kleurtinten Ombre en Lumiere zijn leverbaar in 60×120, 120×120 cm en bijpassend decor (60×120 cm).

 

DJ Elemental

Wil je de tegels in het echt komen bewonderen? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of ga langs in de showroom voor meer informatie en inspiratie.