Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Douglas & Jones te zien in 'Hart van Goud'

Afgelopen weken was er op RTL4 op de zaterdagmiddag een nieuw tv-programma te zien: Hart van Goud. In dit programma zetten Stephanie Tency, influencer Chahid Charrak (Dutch Performante) en Joey Neve zes gezinnen met een aangrijpend verhaal in het zonnetje. De bewoners worden hierbij verrast met een compleet nieuwe badkamer. Uiteraard mochten de tegels van Douglas & Jones niet ontbreken in deze droombadkamers!

 

DJ Manor Sable - Hart van Goud afl 5

Serie Manor

In twee afleveringen van dit programma (de eerste uitzending in Den Helder en de vijfde uitzending in Lelystad) is de serie Manor van Douglas & Jones toegepast in twee verschillende kleurtinten (Gris en Sable). Deze bijzondere tegels vormen een perfecte balans tussen elegantie en vakmanschap. Warm, diep en doorleefd. Een collectie voor wand en vloer met een enorme stilistische veelzijdigheid.

 

DJ One by One Palladium Grey - Hart van Goud afl 4

Serie One by One

In de tweede aflevering (Nijmegen) en de vierde aflevering (Klein Zundert) is de serie One by One toegepast in twee uitvoeringen, Imperial Brown en Palladium Grey. Een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. Bovendien is in uitzending 3 uit Hardewijk de nieuwe serie Magnum toegepast.

 

DJ One by One Imperial Brown - Hart van Goud afl 2

Hart van Goud terugkijken?

Nogmaals genieten van deze feelgood tv-uitzendingen? Je kunt ze terugkijken via Videoland. Meer weten over het toepassen van keramische tegels in je badkamer of meer inspiratie opdoen? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!