Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Kleurtrends: BRIGHT SKIES in combinatie met vtwonen tegels

Lichte en luchtige kleurtinten brengen een levendig en optimistisch gevoel in huis. Niet voor niets dus dat Flexa als trendkleur 2022 voor een levendige blauwtint heeft gekozen: Bright Skies. Deze veelzijdige trendkleur is perfect in combinatie met vtwonen tegels by Douglas & Jones.

 

vtwonen Classic bright skies

Bright Skies

Goed voor de geest: een lichte kleur zorgt voor openheid. De trendkleur Bright Skies doet denken aan de lucht en geeft daardoor een gevoel van rust en ruimte. Combineer blauw met blauw en laat structuren van stoffen, accessoires en meubels daardoor de hoofdrol innemen. Door juist frisse, natuurlijke tinten te combineren met deze kleur is het gemakkelijk om de frisheid van buiten naar binnen te halen. Op een landelijke locatie kunnen deze kleuren een aanvulling zijn op de omgeving; in een stedelijke ruimte laten ze ons weer in contact komen met de natuur.

 

vtwonen magazine 9

Mold Grit

Deze kleurtint past perfect bij de Classic Heavenly Blue of de Marrakesh Ocean Blue van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Ook fraai: de combinatie van Bright Skies op de wand met een robuuste betontegel op de vloer, zoals de Mold Grit van vtwonen tegels by Douglas & Jones.  Ook in de slaapkamer zorg je hiermee voor een comfortabel en rustgevend gevoel. Een perfecte plek in huis om ons te kunnen opladen en te ontsnappen aan onze alledaagse beslommeringen. Of combineer de neutrale kleurtint juist met een stijlvolle wandtoepassing van de handgevormde tegels van de serie Villa. In een mix van kleuren of in één tint zorg je direct voor een fraai accent op de (keuken)wand.

 

Bright Skies

Meer inspiratie opdoen? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of ga langs in de showroom voor meer informatie en inspiratie.