Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Terugblik: Geslaagde makeover in Den Bosch

Weet je het nog? In de eerste aflevering van seizoen 12 van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ ging vtwonen stylist Frans Uyterlinde naar Peggy en Henk in Den Bosch. Toen zij hun huis voor het eerst binnenstapten, was het liefde op het eerste gezicht. Toch oogde hun interieur de laatste jaren als een ratjetoe aan (te) veel meubels. Aan stylist Frans de schone taak om beide smaken in deze vtwonen makeover te verenigen tot één rustig geheel.

makeover

Bijzondere wandtoepassing

In de keuken koos Frans voor een bijzondere wandtoepassing met de Serie Craft van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Met deze betegelde wand krijgt de keuken een luxueus en unieke uitstraling. En in de smaakvolle Egg White tinten zorgt het voor subtiel geheel. Met als eindresultaat een oase van rust.

Serie Craft

De serie Craft is geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels. Maar met een kleurenpalet helemaal van nu! Door de ‘schuin afgekapte’ randen kunnen de tegels met minimale voeg worden verwerkt, voor een fantastisch effect. De rijke en bijzondere kleurschakering geven karakter aan ieder interieur.

vtwonen makeover terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels op je keukenwand óf de Craft tegels in het echt komen bekijken? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!