Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Een stijlvolle lente met Douglas & Jones

De lente zorgt gegarandeerd voor vrolijkheid in huis en tuin. De dagen worden langer, de temperaturen stijgen en de natuur begint weer volop in bloei te komen. Donkere, koude dagen maken plaats voor licht en zonneschijn. Niet voor niets is het voorjaar traditioneel een periode van ‘een nieuw begin’ en uitermate geschikt om deze frisse wind ook door te vertalen in je interieur. Tijd om wat van die opgewektheid en vrolijkheid in huis te halen!

 

lente

Lente in huis

De gewenste uitstraling in huis begint bij een goede basis. En juist met vloeren en wanden kun je hierin écht een statement maken. Met Douglas & Jones en haar concepten haal je gegarandeerd een goed gevoel in huis. Door de keuze voor keramische tegels op de vloer creëer je een sfeervolle basis, maar tegelijk is je vloer erg makkelijk in onderhoud en nagenoeg onverslijtbaar. Dat voelt goed! Kies bijvoorbeeld voor de serie One by One van Douglas & Jones. Niet alleen erg fraai om te zien, maar ook zijn ze erg onderhoudsvriendelijk en praktisch. Kies op de wand voor een speelse of kleurrijke blikvanger met een van de glanzende handvormtegels. In een frisse tint, zoals de kleurtint Seagreen van de serie Mediterranea van vtwonen tegels by Douglas & Jones . En de wandtegels van Douglas & Jones zijn echt overal welkom. Dus ook in de keuken of badkamer. Nog leuker: Mix & match tussen kleuren en formaten en creëer zo je eigen ontwerp.

 

lente

Van binnen naar buiten

Ook in de tuin zijn de keramische tegels van Douglas & Jones een echte sfeermaker. Ze maken van je buitenvloer een bijzondere plek om te vertoeven, maar wil je echt iets speciaals dan mix je ze met de fraaie dessintegels van vtwonen buitentegels by Douglas & Jones. Om naar te blijven kijken. Bovendien zorgt de oppervlakte en de dikkere massa in formaat 70×70 cm voor meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer. SOLOSTONE is de ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je terras, veranda of patio te verwerken.

 

lente

Meer inspiratie opdoen voor je binnen of voor buiten? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.