Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Residence 5

De outdoortegels van Douglas & Jones ook gespot in Residence 5? De nieuwste editie van dit woonmagazine biedt weer informatie over interior design: stijlvol, luxueus, elegant, internationaal en altijd van topklasse. Bovendien in deze editie aandacht voor Piet Boon Outdoor by Douglas & Jones. Een mooi exemplaar voor op de leestafel dus.

 

Residence 5

CONCRETE Tile

Terug de vinden in het magazine: de CONCRETE Tile van Piet Boon Outdoor by Douglas & Jones. De passie van Studio Piet Boon voor beton komt tot uiting in de CONCRETE Tile serie. Speciaal voor deze serie selecteerde de studio vier exclusieve keramische tegels die de natuurlijke eigenschappen van beton exact weerspiegelen. De tegels vertonen geen  herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn.

 

Residence 5

Piet Boon Outdoor

De outdoorcollectie van Piet Boon by Douglas & Jones herbergt precies datgene waar Studio Piet Boon voor staat; een harmonieus geheel met een tijdloos karakter en een luxe uitstraling. Juist de passie om de binnen- en buitenruimtes tot leven te laten komen zorgt ervoor dat deze outdoorcollectie de buitenruimte hetzelfde comfort en uitstraling meegeeft als de verschillende ruimtes binnenshuis.

 

Residence 5

Residence 5

Residence 5 ligt nu in de winkel. De tegels van Piet Boon by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.