Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Residence 4

De tegels van Douglas & Jones en haar concepten ook gespot in Residence 4? De nieuwste editie van dit woonmagazine biedt weer informatie over interior design: stijlvol, luxueus, elegant, internationaal en altijd van topklasse. Bovendien in deze editie aandacht voor de serie One by One en Motto by Mosa. Een mooi exemplaar voor op de leestafel dus.

 

Residence 4

Serie One by One

De serie One by One is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen. Recent is deze bijzondere tegelserie uitgebreid met vier nieuwe kleurtinten: Clay, Ash, Ocean en Ground.

 

Residence 4

Motto by Mosa

Motto by Mosa is een uniek concept, ontstaan uit een nauwe samenwerking van Douglas & Jones met de ontwerpers van Mosa. Haal Dutch Design in huis met dit overzichtelijk en veelzijdige assortiment. Van warm tot koel, met Motto by Mosa creëer je thuis de gewenste sfeer. Op de vloer zijn er een drietal tegelseries verkrijgbaar: Form, Leaf en Grain. Dankzij hun duurzame eigenschappen zijn deze vloertegels geschikt voor alle denkbare ruimtes. Van je keuken en je woonkamer tot de hal. Om het keuzeproces makkelijker te maken, stelden de ontwerpers van Mosa bovendien perfecte tegelcombinaties voor in de badkamer samen, in zes verschillende sferen en in drie prijsklassen: Serene, Expressive, Noble, Natural, Cosy en Royal. Elke sfeer bestaat uit verschillende vloer-, wand- en accenttegels die qua kleur en formaat perfect bij elkaar passen.

 

Residence 4

Residence 4

Residence 4 ligt nu in de winkel. De tegels van Douglas & Jones en Motto by Mosa in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.