Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Terugblik: Geslaagde makeover in Lexmond

Weet je het nog? In de achtste aflevering van seizoen 3 van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ ging vtwonen stylist Frans Uyterlinde naar Richard en Tanja in Lexmond. Het stel werd 3 jaar geleden smoorverliefd op een leuk dijkhuis. Vooral de authentieke houten balken aan het plafond, de houten vloer en de grote leefkeuken gaven de doorslag. Maar toen kwam de rest van de inrichting. En daar ging het mis. Voor de inrichting had Tanja een vrij moderne inrichting in gedachten, maar daar moest Richard niets van weten. Hij ziet het interieur liever praktisch en gezellig, maar dan wel zonder accessoires. Perfecte timing voor een vtwonen makeover dus..

Serie Mediterranea

Aan stylist Frans de schone  taak om beide smaken te verenigen in één geheel. In de keuken kiest hij ervoor om extra aandacht te vestigen op de haard, om juist de warmte en gezelligheid te benadrukken, maar gelijk te kiezen voor frisse, lichte kleuren. Hierdoor blijft het geheel vooral opvallend licht en uitnodigend. Hij koos hierbij voor tegels uit de serie Mediterranea van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Met deze  glanzende handgevormde tegels zorg je gegarandeerd voor een bijzonder accent.

Zeegroen in Lexmond

Frans weet de woonwensen van het stel perfect te combineren en het huis om te toveren tot een huiselijke plek voor iedereen. De keuken, met daarin de fraaie betegelde schouw, wordt direct dé blikvanger van het gehele huis. Door deze kleurtint seagreen niet alleen in de glanzende handvormtegels, maar ook in aangrenzende muurverf toe te passen zorgt voor rust en eenheid. Metamorfose dus meer dan geslaagd. Deze uitzending gemist of nog een keer genieten van het eindresultaat? Kijk ‘m dan hier online terug.

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Meer weten over het toepassen van keramische tegels op je haard óf de Mediterranea tegels in het echt komen bekijken? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!