Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Een eigentijdse keuken met Douglas & Jones

Binnen de Douglas & Jones collecties is een grote variatie aan keramische tegels te vinden. Vele verschillende stijlen, kleurtinten, formaten en structuren. Voor ieder wat wils! Op die manier kun je de uitstraling in je keuken kiezen die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu gaat voor een sfeervolle woonvloer of voor een blikvanger op de wand, voor ieders individuele wens is wel een geschikte tegel te vinden. Zo zet je in je keuken met een van deze blikvangers precies de sfeer en stijl neer die jij wenst.

 

Douglas & Jones One by One Clay Keuken

Een goede basis in je keuken

Op de vloer leg je een perfecte basis met de keuze voor keramische tegels, zoals de serie One by One of de serie Marbles van Douglas & Jones. Maak je keuken ruimtelijker met de keuze voor een XL-formaat of kies juist voor een kleiner formaat voor een speels effect. Niet alleen erg fraai, maar ook nagenoeg onverslijtbaar en easy-to-clean. Ideaal dus voor in je keuken!

Tip: Wist je dat je juist in je keuken de meeste wentelbewegingen maakt? Kies juist daar dus voor een vloer waar je een leven lang plezier van hebt. Hoe vaak je ook per dag op en neer loopt van je koelkast naar je gasfornuis, aanrecht of eettafel.

 

vtwonen Classic Vivid Green Light keuken

Een blikvanger op de achterwand

Niet alleen ideaal op de vloer, ook zeker op de keukenwand zijn tegels meer dan welkom! Niet alleen makkelijk in onderhoud, maar ook een directe smaakmaker. Ga bijvoorbeeld voor een klassiek marmerdesign met de serie Classic van vtwonen tegels by Douglas & Jones of de kenmerkende SIGNATURE Tile van Piet Boon by Douglas & Jones. Of durf te gaan voor de sprankelende gouden Metallic tint van de serie Villa? Hiermee geef je je keuken in één klap een luxueuze uitstraling. Helemaal bijzonder: mix & match verschillende series en kleuren voor een wauw-effect!

 

Douglas Jones Marbles Apulia Gold keuken

Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden, je vindt ons door heel Nederland. Jouw dichtstbijzijnde dealer vind je hier.