Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Een heerlijke zomer met Douglas & Jones

De zomer is begonnen en zorgt steevast voor een opgewekt gevoel. De temperaturen stijgen, de dagen zijn heerlijk lang en de vakantieperiode geeft de kans om weer even energie bij te laden. Maar ook in en rondom huis zorgen de warme en lange zomerdagen voor vrolijkheid. Ook de sfeervolle tegels van Douglas & Jones passen prima in dat plaatje.

 

Zomer Douglas & Jones Castles Ecru

Koele basis op de vloer

De gewenste uitstraling van ieder interieur begin bij een goede basis. Welke stijl ook bij je past. Juist met vloeren en wanden kun je hierin écht een statement maken. Met Douglas & Jones en haar concepten haal je gegarandeerd een goed gevoel in huis. Door de keuze voor keramische tegels op de vloer creëer je een sfeervolle basis, maar tegelijk is je vloer erg makkelijk in onderhoud en nagenoeg onverslijtbaar. Kies bijvoorbeeld voor de serie Castles van Douglas & Jones of de serie Blancs van vtwonen tegels by Douglas & Jones. En niet alleen buiten is het goed toeven deze zomer, want de keramische vloertegels voelen zelfs tijdens de warmte zomerdagen heerlijk koel aan. Dat voelt goed!

 

zomer vtwonen Mediterranea Nieve

Wanddecoratie

Kies op de wand voor een speelse of kleurrijke blikvanger met een van de glanzende handvormtegels. In een frisse tint, zoals de kleurtint Nieve van de serie Mediterranea van vtwonen tegels by Douglas & Jones of juist voor een natuurlijk marmerdessin, zoals de serie Marbles van Douglas & Jones. En de tegels zijn echt overal welkom. Dus ook in de keuken of badkamer. Nog leuker: Mix & match tussen kleuren en formaten en creëer zo je eigen ontwerp.

 

Zomer Douglas & Jones Marbles Scandic Blue

Meer inspiratie deze zomer?

Meer inspiratie opdoen of meer weten over Douglas & Jones en haar concepten? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.