Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Elle Decoration 6

De tegels van Piet Boon by Douglas & Jones ook gezien in Elle Decoration 6? In de nieuwste editie van dit design- en interieurmagazine kun je je weer laten inspireren door de laatste designtrends en nieuws op het gebied van interieur, design, kunst, architectuur en reizen. Bovendien bevat deze editie een speciale badkamerspecial, waarin Piet Boon by Douglas & Jones niet kan ontbreken. Een mooi exemplaar voor de leestafel dus.

 

Elle Decoration 6

Studio Piet Boon

In het magazine aandacht voor de harmonieuze badkamer die Roland Kokkeler van Studio Piet Boon recent heeft ontworpen. In deze badkamer draait alles om harmonie en sereniteit, waar natuurlijke kleuren, materialen en decoratie in perfecte balans zijn. Het combineren van dezelfde subtiele kleuren in verschillende texturen zorgt voor een spannende en tegelijkertijd tijdloze en evenwicht omgeving. Op de wand en vloer is daarbij gekozen voor eenzelfde tegel: BLEND Tile van Piet Boon by Douglas & Jones in de kleurtint Chalk White.

 

Elle Decoration 6

BLEND Tile

BLEND Tile is een tegelserie in een bijzonder genereus formaat. Op iedere wand en vloer zorgt deze voor een elegant eindresultaat. Niet alleen uniek door hun XXXL-formaat, tevens is de dikte uitzonderlijk. Of eigenlijk het gebrek eraan. De tegels zijn namelijk slechts 6 mm dik. Ultradun, maar zo sterk als steen.

Elle Decoration 6

Elle Decoration 6 ligt nu in de winkel. De tegels van Piet Boon by Douglas & Jones in het echt bekijken? Kom dan eens langs bij een van onze dealers.