Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Serie in de spotlight: Metals

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Een berg aan ervaring van tientallen jaren enerzijds. En een constante drang om dingen nóg mooier en beter te maken anderzijds. Douglas & Jones is de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur. Voor wanden en vloeren met karakter en de perfecte samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch. Zoals met de serie Metals.

 

Metals

Serie Metals

De serie Metals biedt een uitermate nauwkeurige interpretatie van met de hand bewerkt metaal. Extra bijzonder door het reflecteren van licht en spelen met schaduw in de levendige kleuren. Een meer dan opmerkelijke innovatie op het gebied van keramische tegels voor wanden en vloeren.

 

Metals

Kleurtinten

De serie Metals is verkrijgbaar in de kleurtinten Plate, Steel, Zinc, Corten en Iron in formaten 80 x 80, 120 x 60 en 120 x 60 cm. De formaten 120 x 60 en 120 x 20 cm zijn daarbij leverbaar in uitvoeringen Melt en Nat, voor een bijzonder effect op de wand.

 

Metals

Wil je ze in het echt komen bewonderen? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.