Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Spelen met tegelpatronen: Strooipatroon

Het kan bijna niet vaak genoeg gezegd worden: de tegels van Douglas & Jones en zijn bijzondere concepten zijn overal in huis toepasbaar. Van de badkamer, keuken, woonkamer tot zelfs in de slaapkamer. Voor een solide, sfeervolle basis of juist voor een stijlvol (wand)accent. En juist door ze naar eigen inzicht toe te passen en te combineren, kun je je helemaal je eigen stijl neerzetten. Maar naast verschillende formaten, kleuren en dessins kun je ze ook gerust in allerlei patronen toepassen. Zoals in een strooipatroon.

 

Strooipatroon

Een speels strooipatroon

Maak van een wand een ware blikvanger door een speels strooipatroon. Hierbij pas je bijvoorbeeld dezelfde tegelserie toe in verschillende kleuren. Erg geschikt hiervoor zijn glanzende handgevormde tegels, zoals de serie Square of serie Villa van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Door de kleuren op elkaar af te stemmen of te kiezen voor een basiskleur zoals wit blijft het toch een rustig geheel. Leuk voor de keukenwand, maar ook een de schouw in de woonkamer wordt zo een ware blikvanger.

 

Strooipatroon

Ook op de vloer

Ook op de vloer kun je voor een strooipatroon kiezen, bijvoorbeeld buiten op je terras. Kies bijvoorbeeld voor de fraaie ton-sur-ton dessins van de SOLOSTONE Hormigon of Earth tegels. Mix en match er op los met deze stoere XL-tegels en verrassende dessins.. Door deze dessins willekeurig toe te passen, eventueel in combinatie met de uni tegels, krijgt je buitenvloer een speels tintje!

 

Strooipatroon

Meer weten over legpatronen of de tegels van Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.