Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Tegeltips: een tafel betegelen met Douglas & Jones

Binnen de Douglas & Jones collecties is een grote variatie aan keramische tegels te vinden. Vele verschillende stijlen, formaten, kleurtinten en structuren. Voor ieder wat wils! Op die manier kun je de uitstraling kiezen die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu gaat voor een sfeervolle vloer of voor een blikvanger op de wand, voor ieders individuele wens is wel een geschikte tegel te vinden. Maar je kunt ook kiezen voor een ware blikvanger zoals een tafel betegelen. Durf jij?

tafel-betegelen

Speels en stijlvol

Door tegels toe te passen in huis, zeker in een verrassende toepassing, kun je een écht statement maken. Een tafel betegelen zorgt hierbij direct voor een speelse twist. Je kunt hierbij denken aan een fraaie sidetable voor een ware eyecatcher, een bureau voor een bijzondere werkplek of een sfeervolle eettafel. Door hun onregelmatige oppervlak zorgen handgevormde wandtegels, zoals de series Mediterranea en  Villa van vtwonen tegels by Douglas & Jones, voor een bijzonder accent.

 

tafel-betegelen

Wand- of vloertegels?

Een tafel betegelen lijkt makkelijk, maar toch is het handig om dit even van tevoren goed uit te denken. Kies je er bijvoorbeeld voor om een groot oppervlak te betegelen, dien je rekening te houden met het gewicht. Zorg er dan voor dat het onderstel van de tafel solide genoeg is om dit te dragen. Ook is het verstandig om goed na te denken welke toepassingseisen je van een tafel verwacht. Voor de keukentafel óf een veelgebruikt bureau zul je eerder voor een tegel gaan die tegen een stootje kan: zoals de speelse dessins van de serie Vintage van Douglas & Jones. Vloertegels zijn immers beter bestand tegen stoten, vallen en slijtage dan wandtegels.

 

tafel-betegelen

Meer weten over je tafel betegelen?

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je fraaie tegelblikvanger, raden we je aan om je goed te laten informeren. Ga hiervoor eens langs bij je dichtstbijzijnde dealer. Met hun gedegen ervaring en vakmanschap kunnen ze je ongetwijfeld van goed advies voorzien. Je vindt ze door het gehele land.