Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen metamorfose in Nootdorp

Vanavond was het tijd voor de eerste aflevering van het nieuwe zeventiende seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In deze  uitzending ging vtwonen stylist Frans Uyterlinde aan de slag bij Bart en Iris in Nootdorp. Na een verdrietige tijd willen zij graag een nieuwe start maken in hun hoekwoning in Nootdorp. Hun uiteenlopende woonsmaken en de lastige indeling houdt ze echter tegen. Stylist Frans ging ze in deze vtwonen metamorfose helpen.

 

 vtwonen metamorfose Nootdorp Marrakesh

Uiteenlopende woonsmaken

Bart en Iris wonen in het oude huis van Iris haar moeder. Tijdens haar ziekte zijn zij daar ingetrokken, maar zijn willen na haar overlijden graag een nieuwe start maken zonder de herinneringen verloren te laten gaan. Ze vinden het lastig te bepalen hoe ze dit het beste kunnen aanpakken, zeker omdat hun woonsmaken nogal uiteenlopen. Bart houdt van een donkere stijl en noemt zijn interieurmotto ook wel ‘more is more’, terwijl Iris juist van een strak, licht en overzichtelijk huis houdt.

 

 vtwonen metamorfose Nootdorp Marrakesh

Serie Marrakesh

Aan Frans de schone taak om deze zeer uiteenlopende woonstijlen samen te laten komen. In de keuken kiest hij voor een bijzondere tegeltoepassing met de Marrakesh Bronze mat van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Deze tegels zorgen door hun lange, slanke formaat voor een stijlvolle wandtoepassing. De handgevormde tegels in een metallic uitvoering creëren bovendien een bijzonder accent op de wand.

 

 vtwonen metamorfose Nootdorp Marrakesh

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels op je (keuken)wand of meer inspiratie opdoen? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!