Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Dealer in the Spotlight: Meester Smeets Amsterdam

Recent zijn er in Amsterdam meerdere aanpassingen gedaan aan de showroom van Meester Smeets Tegel- en Sanitairhandel. Ook is de presentatie van vtwonen tegels by Douglas & Jones, waar zij officieel dealer van zijn, helemaal vernieuwd. Meester Smeets Amsterdam biedt haar klanten een compleet assortiment tegels en sanitair, van outlet tot luxe.

 

Meester Smeets Amsterdam

Meester Smeets Amsterdam

Het familiebedrijf Meester Smeets is al ruim 65 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken. In de showroom in Amsterdam zijn meer dan 500 soorten wand- en vloertegels in diverse maatvoeringen te vinden, van modern tot klassiek en in ieder budget. Ook is een groot aantal direct op voorraad, zodat er snel geschakeld kan worden. Van oudsher is het bedrijf namelijk ontstaan als een ‘cash en carry’ en deze ongedwongen sfeer is ook nog goed terug te vinden in met name de entree van de showroom. De Amsterdamse hartelijke werkwijze van het personeel zorgt daarbij voor een unieke ervaring.

 

Meester Smeets Amsterdam

vtwonen tegels by Douglas & Jones

In Amsterdam is ook de presentatie van vtwonen tegels by Douglas & Jones helemaal vernieuwd. Het volledige vtwonen tegelassortiment is hierin terug te vinden. Naast de losse badkameropstellingen met deze tegels, zoals een fraaie combinatie met de series Raw, Composite en Marrakesh Ocean Blue, kunnen bezoekers in deze nieuwe presentatie zelf een mix & match maken met de vtwonen tegels. Dat voelt goed!

 

Meester Smeets Amsterdam

Serie Composite

Favoriet onder de vtwonen klanten van Meester Smeets Amsterdam is de serie Composite, specifiek in de kleurtint Multicolor. Deze bijzondere tegelserie biedt een stoer en robuust gevoel met een retro-uitstraling. Juist deze uitstraling sluit goed aan op de granieten vloeren die je veel terugziet in oudere Amsterdamse woningen. Door bij een verbouwing de serie Composite toe te passen kies je dus voor een klassieker met een moderne twist.

 

Meester Smeets Amsterdam

Meester Smeets Tegels- en Sanitairhandel is elke werkdag geopend en heeft heel veel vloer- en wandtegels uit voorraad leverbaar. Ga vooral eens langs voor een persoonlijk advies!