Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen metamorfose in Zwijndrecht

Vanavond was het tijd voor een aflevering van het extra seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In deze achtste uitzending van dit extra seizoen ging vtwonen stylist Eva van de Ven aan de slag bij Remco en Pauline in Zwijndrecht. Zij vonden hun droomhuis aan het water, maar na een grote verbouwing wil de inrichting niet vlotten. Hij wil een licht huis vol planten, zij wil veel goud en liever palmbomen. Aan Eva de schone taak om de uiteenlopende woonsmaken in deze vtwonen metamorfose te verenigen tot één geheel.

 

vtwonen metamor

Uiteenlopende woonsmaken

De twee-onder-een-kapwoning heeft een bijzondere indeling: de nieuwe, moderne, zwarte keuken hebben ze aan de achterkant van het huis geplaatst, waardoor het ruimtelijk oogt. De inrichting van de woning vindt het stel echter een uitdaging, en dat komt door hun zeer uiteenlopende woonstijlen. Remco houdt van een net, georganiseerd en opgeruimd huis. Hij noemt zijn woonstijl ‘botanisch Scandinavisch’ en droomt van een grote, comfortabele bank en veel planten in huis. Pauline omschrijft haar stijl als ‘tropical chique’. Ze is weg van een modern en toch warm interieur met een chique uitstraling. Ze houdt van donkere muren, goudkleurige accessoires, velvet meubels, zachte stoffen en warme vloerkleden.

 

vtwonen metamor

Serie Villa

In de keuken kiest Eva voor een bijzondere betegelde bartafel met de serie Villa van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Mooi in zijn eenvoud, spannend door de fraaie kleurtinten en uitvoeringen. Speels & grof gebakken. Eindeloos te variëren. In de metallic tint Dark Gold zorgen deze handgevormde tegels in de keuken van Remco en Pauline voor een sprankelende blikvanger. Hip, maar ook tijdloos!

 

vtwonen metamor

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels op een tafelblad of meer inspiratie opdoen? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!