Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Laat je inspireren door vtwonen buitentegels

De voorjaar is begonnen en naast de welbekende lentekriebels betekent dit ook de aftrap van een nieuw buitenseizoen. De vtwonen buitentegels staan klaar om er een fraai seizoen van te maken, met vertrouwde en nieuwe tegelseries.

Al eerder waren de vtwonen buitentegels volop in beeld bij de grootste tuinbeurs van Nederland, TuinIdee 2016, maar nu kun je je ook laten inspireren door het nieuwe vtwonen buitentegels inspiratiefilmpje.

Aandacht voor zowel de award winnende duostone tegels als voor de nieuwe serie SOLOSTONE. Fraaie XXL-tegels maken van ieder buitenterras een bijzondere plek om te vertoeven. Nieuwsgierig geworden? Je bekijkt het filmpje hier.

 

https://www.youtube.com/watch?v=mlGBOR9K7CY&feature=youtu.be

De Duostone tegels zijn in 2020 vervangen door volkeramische SOLOSTONE tegels. De meest bijzondere buitentegels van vtwonen in een unieke maat én dikte! De oppervlakte van deze 70×70 cm tegel is bijna 35% groter dan van een reguliere 60×60 cm tegel. Een enorme verrijking van je terras.
En met een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm betreft het ook nog eens de dikste buitentegel die er is. De grotere oppervlakte en de dikkere massa zorgen voor veel meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer!
Mix en match erop los met de vele aansprekende kleuren & verrassende dessins.
Met SOLOSTONE buitentegels als basis creëer je de mooiste plekken buiten.
SOLOSTONE biedt ook de mogelijkheid om extra grote keramische vloertegels in het indrukwekkende formaat van 90×90 cm en een volkeramische dikte van 3 cm, gemakkelijk te plaatsen op je (dak)terras of balkon. Heel fraai om naar te blijven kijken en heel easy in gebruik. Zo zijn de buitentegels van vtwonen.