Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Serie in the spotlight: Neo

De veelzijdige vtwonen tegelcollectie bevat meerdere pareltjes. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen is deze collectie helemaal van nu. Met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur is er voor ieder wat wils. Zoals de serie Neo. Bovendien zijn de tegels overal welkom, dus ook in de badkamer of de keuken. Welke stijl ook bij je past, met vtwonen tegels by Douglas & Jones creëer je de perfecte basis. Ook bij jouw thuis!

Serie Neo

De serie Neo is verkrijgbaar in een uni uitvoering en in speelse dessins. Voor fraaie en spraakmakende effecten met een mooie matte uitstraling. De inmiddels overbekende decortegels, standaard geleverd in een mix van patronen, zijn een ware bron van inspiratie. Creëer speelse toepassingen op vele plekken. Niet alleen op de vloer of tegen de wand, maar ook bijvoorbeeld op een tafelblad of haard. Een mooie binnenkomer in de hal, een blikvanger in de keuken óf een speelse twist aan je badkamer, voor welke toepassing kies jij? En door de ingetogen kleurenmix raak je bovendien niet snel uitgekeken.

Ook in grootformaat

Maar de serie Neo is er niet alleen in kleinformaat, maar deze serie is (in uni tint) ook leverbaar in grootformaat. Op de vloer leg je hiermee een solide basis met eenzelfde mooie matte uitstraling. Bovendien laten deze tegels een ruimte optisch grotere lijken, doordat er minder voegen gebruikt hoeven te worden.

De serie Neo is leverbaar in tinten Ambre & Noir, decortegels in mix van 8 patronen (20×20 cm) en unitegels in 20×20, 60×60 & 80×80 cm. Wil je ze in het echt komen bewonderen? Bezoek je dichtstbijzijnde dealer en laat je inspireren.