Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Eigen Huis & Interieur 4

De tegels van Motto by Mosa ook gespot in Eigen Huis & Interieur 4? De nieuwste editie van dit designmagazine vind je weer verschillende binnenkijkers, de nieuwste trendkleuren en inspiratie om in huis toe te passen. Een mooi exemplaar voor op de leestafel dus.

 

Motto by Mosa Eigen Huis & Interieur 4

Motto by Mosa

Motto by Mosa is een uniek concept, ontstaan uit een nauwe samenwerking van Douglas & Jones met de ontwerpers van Mosa. Haal Dutch Design in huis met dit overzichtelijk en veelzijdige assortiment. Van warm tot koel, met Motto by Mosa creëer je thuis de gewenste sfeer. Op de vloer zijn er een drietal tegelseries verkrijgbaar: Form, Leaf en Grain. Dankzij hun duurzame eigenschappen zijn deze vloertegels geschikt voor alle denkbare ruimtes. Van je keuken en je woonkamer tot de hal.

 

Motto by Mosa Eigen Huis & Interieur 4

Badkamertegels

Om het keuzeproces makkelijker te maken, stelden de ontwerpers van Mosa bovendien perfecte tegelcombinaties voor in de badkamer samen, in zes verschillende sferen en in drie prijsklassen: Serene, Expressive, Noble, Natural, Cosy en Royal. Elke sfeer bestaat uit verschillende vloer-, wand- en accenttegels die qua kleur en formaat perfect bij elkaar passen. Ook leuk: Motto by Mosa biedt een online badkamerconfigurator. Op deze manier kun je je eindresultaat visualiseren, zodat je een weloverwogen keuze maakt. Ideaal als je het moeilijk vindt om je voor te stellen welke impact een tegel op de ruimte heeft. De online designtool kun je hier vinden.

 

Motto by Mosa Eigen Huis & Interieur 4

Eigen Huis & Interieur 4

Eigen Huis & Interieur 4 ligt nu in de winkel. De tegels van Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.