Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Een fraai toilet met vtwonen tegels by Douglas & Jones

De vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn écht overal in huis welkom én dus ook in je toilet. Vaak onterecht wordt het toilet namelijk puur als een functionele ruimte gezien, maar  juist deze ruimte is er een om aandacht aan te besteden. Het toilet is immers een plek om tot rust te komen én vaak een van de meest bezochte ruimtes in je huis. Ook de vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn hier méér dan welkom. Niet alleen omdat ze mooi zijn, maar ook omdat ze makkelijk in onderhoud en hygiënisch zijn.

Van klein- tot grootformaat

Durf te experimenten met kleuren en patronen voor je eigen unieke ontwerp. Juist in het toilet kan het wel wat uitbundiger. De vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn natuurlijk uitermate geschikt om mee te mixen & matchen. Of kies voor een speels effect door de fraaie ton-sur-ton patronen van de serie Neo. Of kies in plaats van klein juist voor een wat grotere tegel. Bijvoorbeeld voor de stoere industriële serie Loft. Niet alleen heel fraai op te vloer, maar ook juist tegen de (achter)wand. Grote tegels in 60x60cm zorgen daar voor een strak en stijlvol gevoel.

Experimenteer met kleur

Óók een aanrader: durf ook eens wat uitbundiger te gaan met kleur. Hoewel witte of lichte tinten natuurlijk heel fris en stijlvol kunnen zijn, kun je ook eens kiezen voor een donkerdere tint. Ga bijvoorbeeld voor de glanzende handgevormde Mediterranea tegels in black, eventueel gecombineerd met donker geschilderde muren. Je toiletruimte straalt hierdoor direct een andere sfeer uit. Niet alleen erg sfeervol, maar ook chique en rustgevens. Hierdoor creëer je in een plek om écht even tot jezelf te komen.

Zelf ook de kriebels voor iets nieuws in je huis? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden bij een van onze officiële dealers van vtwonen tegels. Je vindt ons door heel Nederland.