Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 11

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 11 vind je weer volop wooninspiratie. In deze elfde editie vind je naast verschillende binnenkijkers ook weer verschillende shoptips en favorietenlijstjes om je te inspireren. Uiteraard is er ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen tegelcollectie

Uitgelicht in deze editie: de vtwonen tegelcollectie. Zowel op de vloer als de wand creëer je met de veelzijdige vtwonen tegels een bijzondere toepassing. Ook erg verrassend in de slaapkamer. Niet alleen erg sfeervol, maar je profiteert ook van alle voordelen van tegels. Dus makkelijk in onderhoud, easy to clean en dus ideaal als je allergiegevoelig bent. Ook erg fraai: een slaapkamer met aangesloten (open) badkamer. Zo tover je je slaapkamer om tot jouw persoonlijke wellness omgeving. Laat de twee ruimtes het mooist in elkaar overvloeien door een vloer die van de slaapkamer naar de open badkamer doorloopt.

 

vtwonen magazine 11

Serie Raw

Nieuw in de vtwonen tegelcollectie: De serie Raw. Een neutrale, minimalistische serie voor een verweerde en industriële look. Stoer en tegelijkertijd sfeervol op wand en vloer. Ook leverbaar in bijpassend decor voor een subtiel maar bijzonder accent op de wand. De serie Raw is verkrijgbaar de tinten White, Sand, Grey en Antracite, Verdigris en Dark Grey in verschillende formaten, waaronder bijpassend Casa Decor en Casa Decor 3D in diverse kleurtinten.

 

vtwonen magazine 11

vtwonen magazine 11

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel en is uiteraard online te bestellen. De tegels van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.