Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Ontdek je woonstijl: Basic

vtwonen staat voor een unieke, veelzijdige mix van verschillende smaken. Stijlen die – ook als je ze met elkaar mixt – je huis tot een thuis maken. Zeven in totaal. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van deze woonstijlen. Zoals de woonstijl Basic. Juist omdat een huis waar je je écht thuis voelt begint bij de basis. Veel grijs, hout, naturel, wit en zwart: juist waar vtwonen zo bekend mee en goed in is. Alles even eerlijk, puur en eigenzinnig. Een sfeer die persoonlijk en tijdloos is.

Woonstijl Basic

De kracht van deze woonstijl zit hem juist in het combineren en het maken van een persoonlijke mix. Kies voor  frisse uni kleuren en rechte lijnen, gecombineerd met grafische prints of strepen voor een speels effect. Deze stijl leent zich ook uitstekend voor het maken van combinatie, mix bijvoorbeeld designklassiekers met romantische of juist industriële accessoires. Of kies je voor beton(-look) met linnen gordijnen en zachte stoffen banken. Less is more; kies voor een paar opvallende accenten in je interieur. Zo creëer je in een handomdraai een karaktervol en persoonlijk interieur.

vtwonen tegels by Douglas & Jones

De perfecte basis voor iedere woonstijl, dus ook de woonstijl Basic, leg je met de vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kies op de vloer bijvoorbeeld voor de natuurgetrouwe houtstructuren van de serie Woodstone of de uitstraling van beton met de serie Mold. Deze geven je huis in één klap een fris en rustig karakter. Maak op de wand een speelse eyecatcher met de glanzende serie Mediterranea of Square. Deze tegels in mooie basis tinten en verschillende formaten, voor de typische no-nonsense –basic- stijl.

En vergeet de talloze DIY-mogelijkheden niet! Denk aan betegelde werkbladen, zwevende wandplanken geaccentueerd met tegels. Ook een lambrisering die vanuit de vloer doorloopt doet het goed! Eventueel afgezet met een rand in de Mediterranea Calpe.

Meer inspiratie opdoen? Kom snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ze door het hele land.