Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 6

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 6 vind je weer volop wooninspiratie. In deze zesde editie vind je naast verschillende binnenkijkers ook weer verschillende shoptips en favorietenlijstjes om je te inspireren. Uiteraard is er ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen magazine 6

Serie Classic

De serie Classic biedt een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In zowel basic matte tinten als een glanzende variant zorgen de tegels voor een bijzonder marmereffect. Op een speelse wijze én een tikkie gedurfd geven ze je interieur een moderne knipoog naar het verleden! De serie Classic is verkrijgbaar in een matte en glanzende uitvoering in de formaten 7,3×30 cm,  30×60 cm, 60×60 cm, 74×74 cm en 74×148 cm in de kleurtinten White, Off White, White Light, Caramel (m.u.v. formaat 7,3×30 cm), Grey, Vivid Green Light, Intens Green Dark, Grey, Deep Burgundy (alleen glans) en Black. De kleurtint Off White is tevens verkrijgbaar in 15×30 cm (Diamond mat).

 

vtwonen magazine 6

Serie Marrakesh

De serie Marrakesh zorgt met zijn lange, slanke formaat voor stijlvolle wandtoepassingen. Handgevormde tegels verkrijgbaar in matte, glanzende én metallic uitvoeringen voor een bijzonder accent op de wand. Maak je eigen speelse twist en combineer mat, glans en zélfs verschillende kleuren. De serie Marrakesh is verkrijgbaar in Nieve, Antracite, Ocean Blue, Seagreen (alleen glans), Army Green (alleen glans) en Bronze (alleen mat) in formaat 6,5×40 cm.

 

vtwonen magazine 6

vtwonen magazine 6

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel en is uiteraard online te bestellen. De tegels van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.