Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuw in de collectie: Tide Dark Green en Dark Beige

Motto by Mosa is een uniek concept, ontstaan uit een nauwe samenwerking van Douglas & Jones met de ontwerpers van Mosa. Haal Dutch Design in huis met dit overzichtelijk een veelzijdige assortiment. Van warm tot koel, met Motto by Mosa creëer je thuis de gewenste sfeer. Om het keuzeproces makkelijker te maken, stelden de ontwerpers van Mosa bovendien perfecte tegelcombinaties samen, in zes verschillende badkamersferen. Recent is de collectie uitgebreid met twee nieuwe kleurtinten in de wandtegelserie Tide, Tide Dark Green en Dark Beige.

 

MbM Tide Dark Green

Tide Dark Green

Houd je van de rijke kleurtonen in badkamersfeer Royal? Dan is de nieuwe Tide Dark Green van Motto by Mosa wellicht ook wat voor jou. Verschillende tinten flessengroen die een nostalgisch gevoel oproepen. Retro met een knipoog, maar dan wel met een luxe look en feel. Als je van uitgesproken houdt zijn donkergekleurde tegels de perfecte keuze voor de badkamer. De diepe kleurtonen geven bovendien een gevoel van luxe.
MbM Tide Dark Beige

Tide Dark Beige

Liefhebbers van fijne zandkleuren kunnen deze terugvinden in badkamersfeer Natural. Naast beige hebben we sinds kort ook een donkerder beige: Tide Dark Beige. Voor als je nét wat meer contrast wilt, maar toch een harmonieuze uitstraling zoekt. Door de bescheiden maar verfijnde kleuren krijgt de badkamer een rustiek karakter.
MbM Tide Dark Green

Meer informatie?

Meer inspiratie opdoen? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.