Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Ontdek vtwonen city op de vt wonen&design beurs

Op dit moment is EXPO Greater Amsterdam het terrein van het grootste woonevenement van Nederland: de vt wonen&design beurs. Een jaarlijks hoogtepunt van deze beurs is natuurlijk vtwonen city. In meerdere inspiratiehuizen, mede ontworpen en ingericht door de welbekende vtwonen stylisten, kunnen bezoeken zich onderdompelen in de laatste woontrends. Met creatieve woonoplossingen en volop wooninspiratie voor de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

 

vtwonen city vt wonen&design beurs 22_

Het OLD & NEW huis van Fietje

De vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn niet te missen in het ‘Old & New beurshuis’ van vtwonen stylist Fietje Bruijn. Zij zet hierin een fraaie typische vtwonen sfeer neer door oude en moderne componenten te combineren tot een sfeervol geheel. In de keuken pakt zij al groot uit met een combinatie van de Craft Aqua Mat met de Mediterrenea Calpe Black. In het toilet en badkamer creëert ze een spectaculair wandpatroon met maar liefst drie kleurtinten van de serie Marrakesh (Seagreen, Army Green en Ocean Blue). Daarnaast is de Composite Multicolor veelvuldig toegepast op de vloer van de keuken, natte ruimtes en slaapkamer.

 

vtwonen city vt wonen&design beurs 22_

Het COLOR VIBE huis van Marianne

Ook in het ‘Color Vibe beurshuis’ van vtwonen stylist Marianne Luning zijn de vtwonen tegels by Douglas & Jones toegepast. In een huis waar, zoals de naam al zegt, kleur in overvloed aanwezig is kiest zij juist voor een lichte tegels in de keuken. De Craft Egg White mat geven echter een speelse twist door de gekapte randen en het lichte kleurverloop tussen de tegels. In combinatie met de verschillende knalkleuren ontstaat hierdoor een fraai geheel. In dit huis wil Marianne Luning dan ook zien hoe je verschillende kleuren kunt combineren zonder dat het té bont wordt.

 

vtwonen city vt wonen&design beurs 22_

Het vtwonen collectie huis

Naast de stijlhuizen van de stylisten is er ook nog een vierde huis, het vtwonen collectie huis. Dit huis is een binnenkijker, zoals bekend uit het tijdschrift, tot leven gebracht in een fysiek huis om doorheen te wandelen. Opgedeeld in drie stijlen, Avenue Project, Modern Industrieel en Colorful Eclectic. In de badkamer van het modern industriële vtwonen collectie huis is gekozen voor de Composite Black Antraciet van vtwonen tegels by Douglas & Jones, terwijl in de badkamer van het Colorful Eclectic Huis de Raw Antracite van vtwonen tegels by Douglas & Jones is toegepast op de vloer.

 

vtwonen city vt wonen&design beurs 22_

vtwonen city zelf ervaren?

Deze bijzondere inspiratiehuizen moet je natuurlijk zelf zien én beleven. De vt wonen&design beurs is nog t/m zondag 8 oktober te bezoeken in EXPO Greater Amsterdam. Mis het dus niet en bestel snel je tickets via de ticketshop.