Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Kijktip 15 april: ‘Weer verliefd op je tuin’

Zondag 15 april om 19.30u zendt SBS6 het vtwonen-programma ‘Weer verliefd op je tuin’ uit. In deze aflevering wordt de tuin van een hagelnieuwe nieuwbouwwoning in Apeldoorn compleet aangepakt door de stylisten van vtwonen. De bewoners zijn pas 4 maanden geleden in hun nieuwe huis ingetrokken en waren nog niet aan de tuin toegekomen.


Situatie vóór de make-over.

Terras

Voor het nieuwe terras is gekozen voor tegels uit onze collectie vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones. Welke precies zijn toegepast, dat verklappen we natuurlijk nog niet! Voor welke van onderstaande buitentegels zou jij kiezen?


Bovenste rij vlnr: Cemento Taupe, Mold Grit, Bumpy Grey, Bumpy Black.
Onderste rij vlnr: Flower White on Black, Flower Black on Grey, Hormigon Citrus Antracite, Hormigon Hearts Antracite.
Alle uit de duostone-collectie.

De Duostone tegels zijn in 2020 vervangen door volkeramische SOLOSTONE tegels. De meest bijzondere buitentegels van vtwonen in een unieke maat én dikte! De oppervlakte van deze 70×70 cm tegel is bijna 35% groter dan van een reguliere 60×60 cm tegel. Een enorme verrijking van je terras.
En met een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm betreft het ook nog eens de dikste buitentegel die er is. De grotere oppervlakte en de dikkere massa zorgen voor veel meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer!
Mix en match erop los met de vele aansprekende kleuren & verrassende dessins.
Met SOLOSTONE buitentegels als basis creëer je de mooiste plekken buiten.
SOLOSTONE biedt ook de mogelijkheid om extra grote keramische vloertegels in het indrukwekkende formaat van 90×90 cm en een volkeramische dikte van 3 cm, gemakkelijk te plaatsen op je (dak)terras of balkon. Heel fraai om naar te blijven kijken en heel easy in gebruik. Zo zijn de buitentegels van vtwonen.

Eindresultaat make-over

Benieuwd naar het eindresultaat van deze make-over? Kijk dan naar ‘Weer verliefd op je tuin’ op zondag 15 april om 19.30u op SBS6.