Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen editie 13

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen editie 13 vind je weer volop wooninspiratie. Naast verschillende binnenkijkers en kun je je in deze editie laten inspireren  door verschillende shoptips en favorietenlijstjes. Bovendien in deze editie natuurlijk ook volop aandacht voor de vtwonen tegels by Douglas & Jones.  Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

Serie Craft

Terug te vinden in deze editie: de serie Craft. Geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels. Maar met een kleurenpalet helemaal van nu! Door de ‘schuin afgekapte’ randen kunnen de tegels met minimale voeg worden verwerkt, voor een fantastisch effect. De rijke en bijzondere kleurschakering geven karakter aan ieder interieur. De serie Craft is leverbaar in 12,5 x 12,5 cm in unikleuren Egg White Glossy, Egg White Matt, Aqua, Off Black, Light Grey, Grey en Midnight Blue én in dékor (tevens 12,5 x 12,5 cm, in alle kleurtinten m.u.v. Egg White Matt).

vt wonen & designbeurs special

Maar er is meer.  Bij deze editie vind je een extra special over de vt wonen & design beurs. Hét woonevenement van het jaar trok van 2 t/m 7 oktober bijna 90.000 bezoekers naar RAI Amsterdam. Blikvanger in het vtwonen huis was de indrukwekkende badkamerwand, betegeld met de kleur Off Black van de serie Craft. In een fraaie special blikt vtwonen nog een keer terug op dit inspirerende huis, waar vtwonen by Douglas & Jones veelvuldig terug te vinden was.

vtwonen editie 13

vtwonen editie 13 ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij een van onze dealers.