Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Tegeltrends in huis: Betonlook tegels

Betonlook tegels zijn een perfecte toepassing in huis voor een stoere, industriële uitstraling. Deze robuuste blikvanger past in ieder interieur en zorgt voor een strak eindresultaat. Met betonlook tegels creëer je bovendien het authentieke en karakteristieke gevoel van beton, maar dan met de vele voordelen van keramische tegels. Binnen de collecties van Douglas & Jones zijn er verschillende kleurvariaties en opties beschikbaar.

 

betonlook tegels Mold Cement

Betonlook tegels

Betonlook tegels zijn overal in huis welkom. Het strakke, stoere gevoel zorgt bijvoorbeeld voor een fraaie uitstraling in de badkamer. Maar ook op de woonvloer of in de keuken creëer je met de uitstraling van beton een perfecte basis. Combineer de vloer met hout voor een warme landelijke ambiance, of met metaal en glas voor een strakke moderne uitstraling. En ook op de wand zorgt het gevoel van beton voor een karakteristiek gevoel. Binnen de collecties van Douglas & Jones zijn er vele mogelijkheden, zoals de CONCRETE Tile van Piet Boon by Douglas & Jones, de serie Beton van Douglas & Jones of de series Loft en Mold van vtwonen tegels by Douglas & Jones.

 

Betonlook tegels Piet Boon CONCRETE Tile

Verschillende kleurtinten

Betonlook tegels zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten tekeningen en kleuren. De meest voor de hand liggende kleur is natuurlijk grijs, maar ook kleuren als antraciet, beige en taupe zijn tegenwoordig verkrijgbaar. Deze kleuren passen uitstekend bij een meer landelijke sfeer. Maar ook combinatie met een strakke, moderne inrichting kunnen deze tegels zorgen voor een luxe uitstraling.

 

Betonlook tegels Douglas & Jones Beton

Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Jouw dichtstbijzijnde dealer vind je hier.