Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 8

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 8 vind je weer volop wooninspiratie. In deze achtste editie vind je naast verschillende binnenkijkers ook weer verschillende shoptips en favorietenlijstjes om je te inspireren. Bovendien vind je bijgesloten een buiten-special. Uiteraard is er ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen magazine 8

vtwonen tegelcollectie

Uitgelicht in deze editie: de vtwonen tegelcollectie. Zowel op de vloer als de wand creëer je met de veelzijdige vtwonen tegels een badkamer waar ontspannen vanzelf gaat. Of je nu kiest voor de robuuste serie Composite of de strakke serie Mold op de vloer (of wand). Mix & match de tegelseries en andere items uit de vtwonen badkamercollecties voor een eigen uniek ontwerp.

 

vtwonen magazine 8

Serie Marrakesh

Nieuw voor op de wand; de serie Marrakesh. Deze zorgt met zijn lange, slanke formaat voor stijlvolle wandtoepassingen. Handgevormde tegels verkrijgbaar in matte, glanzende én metallic uitvoeringen voor een bijzonder accent op de wand. Maak je eigen speelse twist en combineer mat, glans en zélfs verschillende kleuren. De serie Marrakesh is verkrijgbaar in Nieve, Antracite, Ocean Blue, Seagreen (alleen glans), Army Green (alleen glans) en Bronze (alleen mat) in formaat 6,5×40 cm.

 

vtwonen magazine 8

vtwonen magazine 8

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel en is uiteraard online te bestellen. De tegels van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.