Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Leve de lente met vtwonen tegels by Douglas & Jones

Nu de lente officieel begonnen is en de temperaturen ook weer langzaam gaan stijgen, zorgt dit direct voor een heerlijk gevoel. Donkere, koude dagen maken plaats voor licht en zonneschijn. Automatisch worden we naar buiten getrokken, maar ook binnen willen we graag met de bezem door het huis. Kortom: de voorjaarskriebels zorgen voor volop inspiratie.

Blikvanger

Met vtwonen tegels by Douglas & Jones haal je gegarandeerd een blikvanger in huis. En door de grote variatie in kleuren, formaten en structuren is er voor iedereen wat wils. Kies op de wand bijvoorbeeld voor een bijzonder accent met een van de glanzende handvormtegels. Bijvoorbeeld van de serie Craft. In de lichte tinten Egg White of Light Grey breng je ook automatisch licht en ruimte in huis. Tegelijkertijd geven deze kleuren je huis een schoon en fris gevoel mee. Nog leuker, de tegels zijn echt overal welkom. Dus ook in de keuken of badkamer.

Van binnen naar buiten

De vtwonen tegels zijn niet alleen erg fraai op de wand, maar ook praktisch onmisbaar op de vloer. Ze zijn immers niet alleen erg fraai om te zien, maar ook zijn ze erg onderhoudsvriendelijk en praktisch. Bovendien zijn enkele vloertegels uit de collectie, bijvoorbeeld de serie Mold, ook verkrijgbaar als keramische buitenvariant. Je kunt je vloer dus van binnen naar buiten doortrekken. Je tuin wordt zo een écht een verlengde van je huis en je woonruimte wordt optisch enorm vergroot.

Meer inspiratie deze lente?

Meer inspiratie opdoen en/of meer weten over vtwonen tegels by Douglas & Jones? Kom dan langs bij één van onze officiële dealers. Je dichtstbijzijnde dealer vind je hier.