Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 2

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 2 vind je weer volop wooninspiratie. In deze editie vind je naast verschillende binnenkijkers ook weer verschillende shoptips en favorietenlijstjes om je te inspireren. Uiteraard is er ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen magazine 2

Serie Blancs

De serie Blancs is een verfijnde houtserie die je interieur tot leven brengt! In twee fraaie tinten zorgen de natuurgetrouwe houtstructuren voor een levendig en warm karakter voor je vloer of wand. En ze zijn overal in huis meer dan welkom, dus ook in de badkamer. De serie Blancs is verkrijgbaar in formaat 25×150 cm in de kleurtinten Naturals & Smoked Oak.

 

vtwonen magazine 2

Serie Mediterranea

De serie Mediterranea is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. De handgevormde tegels zijn er in een glanzende en matte uitvoering en zorgen gegarandeerd voor een bijzonder accent op de wand. Kies voor een subtiele, maar stijlvolle toepassing door te kiezen voor unikleur of maak speelse combinaties van formaten en zélfs kleuren. Mix & match én maak van wonen een feestje!

 

vtwonen magazine 2

vtwonen magazine 2

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel en is uiteraard online te bestellen. De tegels van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.