Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

De badkamersferen van Motto by Mosa: Royal

De basis voor elke nieuwe badkamer begint met het uitzoeken van tegels. Om de keuze nog makkelijker te maken, heeft Motto by Mosa perfecte tegelcombinaties samengesteld. Ze zijn ingedeeld in zes verschillende sferen en in drie prijsklassen, zoals de badkamersfeer Royal. Binnen elke sfeer vind je wand- en vloertegels die qua kleur en formaat perfect bij elkaar passen. Elke sfeer bestaat uit verschillende vloer-, wand- en accenttegels. Daarmee stel je eenvoudig een unieke tegelmix samen die voldoet aan jouw wensen én budget. Zo vind je snel de perfecte basis voor jouw nieuwe badkamer.

 

Badkamersfeer-Royal

Sfeer 6: Royal

Uit de sferen van Motto by Mosa kies je moeiteloos de badkamer die bij je past. De badkamersfeer Royal staat voor diepe kleurtonen met een ruimtelijk effect. Als je van uitgesproken houdt zijn donkergekleurde tegels de perfecte keuze voor in je badkamer. De diepe kleurtonen zijn zorgvuldig geselecteerd en geven een gevoel van luxe.

 

Badkamersfeer-Royal

Fraai contrast

Bang dat je badkamer kleiner oogt door tegels in donkere kleuren? Daar hebben de ontwerpers van Mosa iets op bedacht. Door ze te combineren met witte tegels behoud je het ruimtelijke effect en creëer je een fraai contrast. Ben je op zoek naar een bijzondere accentwand voor je badkamer? Dan zijn de mozaïektegels van Motto by Mosa misschien wel iets voor jou. De unieke driehoekige vorm zorgt voor een grafisch en levendig patroon op de muur.

 

Badkamersfeer-Royal

Motto by Mosa is een uniek concept, ontstaan uit een nauwe samenwerking van Douglas & Jones met de ontwerpers van Mosa. Meer inspiratie opdoen? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.