Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 9

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 9 vind je weer volop wooninspiratie. In deze negende editie vind je naast verschillende binnenkijkers ook weer verschillende shoptips en favorietenlijstjes om je te inspireren. Uiteraard is er ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen magazine 9

Serie Mold

De serie Mold is een robuuste betonserie met een karaktervolle look. Voor een stoere en strakke basis in iedere woonruimte in huis. Ook verkrijgbaar in Mold Timber, een betontegel met een subtiele houtprint voor een stijlvolle twist. En helemaal bijzonder voor toepassing in de badkamer: de bijpassende douchetegel, een groot formaat tegel & compleet drainsysteem ineen.

 

vtwonen magazine 9

Slaapkamer

Keramische tegels zijn écht overal in huis welkom, dus ook in je slaapkamer. Een plek om heerlijk tot rust te komen en natuurlijk gewoon te slapen. Het toepassen van tegels in de slaapkamer is bovendien niet alleen erg sfeervol, maar je profiteert ook van alle voordelen van tegels. Dus makkelijk in onderhoud, easy to clean en dus ideaal als je allergiegevoelig bent. Ook erg fraai: een slaapkamer met aangesloten (open) badkamer. Zo tover je je slaapkamer om tot jouw persoonlijke wellness omgeving. Laat de twee ruimtes het mooist in elkaar overvloeien door een vloer die van de slaapkamer naar de open badkamer doorloopt.

 

vtwonen magazine 9

vtwonen magazine 9

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel en is uiteraard online te bestellen. De tegels van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.