Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 8

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 8 vind je weer volop wooninspiratie. Naast verschillende binnenkijkers kun je je in deze editie laten inspireren  door verschillende shoptips en favorietenlijstjes. Bovendien in deze editie volop aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

vtwonen magazine 8

vtwonen badkamercollectie

Een nieuwe badkamer samenstellen is een feestje en in de nieuwste vtwonen magazine kun je je volop laten inspireren voor de home-spa waar je van droomt. En natuurlijk kunnen de vtwonen tegels by Douglas & Jones hierin niet ontbreken. Ga bijvoorbeeld voor de natuurlijke en robuuste uitstraling van de serie Composite. Of kies juist voor een kleinere blikvanger op de wand, zoals de speelse series Craft of Mediterranea.

vtwonen magazine 8

Serie Composite

De serie Composite is een klassieke tegelserie met een moderne twist. Een retro-uitstraling die zorgt voor een stoer en robuust gevoel in je huis. Ook leverbaar in Muretto, voor een fraaie eyecatcher op de wand. De serie Composite is leverbaar in de kleurtinten Light Grey, Dark Grey en Black Antracite in formaat 60×60, 120×120 cm en een Muretto-uitvoering.

vtwonen magazine 8

vtwonen magazine 8

vtwonen magazine 8 ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij een van onze dealers.