Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels

Geslaagde vtwonen makeover in Gorinchem

In de tweede aflevering van seizoen 14 van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ ging vtwonen styliste Fietje Bruijn naar Wannes en Borinda in Gorinchem. Zij wonen al zes jaar met veel plezier in een twee-onder-een-kap nieuwbouwwoning. Als middenweg gekozen door de neutrale landelijke look, de grote tuin met weids uitzicht en de lichte ruimte. Maar het interieur is te landelijk en sluit niet aan bij hun woonwensen. Aan de schone taak om hun woonsmaken in deze vtwonen makeover te verenigen tot één rustig geheel.

 

Smaakverschillen

De smaakverschillen tussen Wannes en Borinda is een van de uitdagingen. Borinda waant zich liever in een mediterrane inrichting met veel kleur. Zo zou zij graag de witte muren verven en meer warmte en eenheid creëren. Wannes houdt daarentegen wat minder van kleur. Hij woont het liefst van een stoer huis met staal, roest en leer. Een ander probleem is dat hun zithoek erg klein is. Het gezin wil zich graag kunnen afzonderen of lekker met vrienden kunnen borrelen. Styliste Fietje combineerde deze verschillende woonstijlen en zorgde voor een warm en sfeervol geheel.

 

SOLOSTONE

Extra woonruimte werd gecreëerd door buiten een prachtig terras te realiseren met de SOLOSTONE Beton Taupe tegels van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones. SOLOSTONE: de meest bijzondere buitentegels van vtwonen in een unieke maat én dikte! De oppervlakte van deze 70×70 cm tegel is bijna 35% groter dan van een reguliere 60×60 cm tegel. Een enorme verrijking van je terras. En met een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm betreft het ook nog eens de dikste buitentegel die er is. De grotere oppervlakte en de dikkere massa zorgen voor veel meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer!

 

vtwonen makeover terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer informatie over vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones ? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.