Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Kleurtrends: BRAVE GROUND in combinatie in vtwonen tegels

Warme, neutrale kleuren zorgen voor een stevige en tijdloze basis in huis. Niet voor niets dus dat Flexa als trendkleur 2021 voor een aardse natureltint heeft gekozen: Brave Ground. Deze veelzijdige trendkleur is perfect in combinatie met vtwonen tegels én vtwonen brick by Douglas & Jones.

 

Brave Ground

Brave Ground

Bruin is het nieuwe zwart: de kleur is minder zwaar en veel warmer. De trendkleur Brave Ground doet je denken aan de natuur en geeft daardoor een gevoel van rust en ruimte. Combineer bruin vooral met bruin en laat structuren van stoffen, accessoires en meubels daardoor de hoofdrol innemen. vtwonen Styliste Fietje Bruijn liet in ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ zien hoe mooi het is om verschillende tinten samen te brengen. Ook vtwonen brick by Douglas & Jones werden in deze aflevering toegepast.

 

Brave Ground

Craft Blusher

Een ton sur ton palet van warme, aardse kleuren zorgen voor balans en rust. Gecombineerd met een rijkere, terracotta kleur als extra kleuraccent creëer je een stijlvol contrast. De rijke en bijzondere kleurschakering van de serie Craft geven bovendien karakter aan ieder interieur. Geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels zijn deze tegels overal in huis welkom voor een speelse eyecatcher!

 

Brave Ground

Meer informatie? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.