Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Tegelpatronen in huis: Visgraatpatroon

Het kan bijna niet vaak genoeg gezegd worden: de tegels van Douglas & Jones en zijn bijzondere concepten zijn overal in huis toepasbaar. Van de woonkamer, badkamer, keuken tot zelfs in de slaapkamer. Voor een sfeervolle, solide basis of juist voor een stijlvol (wand)accent. En juist door ze naar eigen inzicht toe te passen en te combineren, kun je je helemaal je eigen stijl neerzetten. Maar naast verschillende kleuren, formaten en dessins kun je ze ook gerust in allerlei patronen toepassen. Zoals in een visgraatpatroon.

 

Douglas Jones Castle Cenere - Visgraatpatroon

De comeback van het visgraatpatroon

Helemaal terug van weggeweest: een klassiek visgraatpatroon. Op de wand is dit een ware blikvanger. Meer dan geschikt hiervoor zijn de serie Tide van Motto by Mosa, de serie Castles van Douglas & Jones of de glanzende handvormtegels uit de serie Mediterranea van vtwonen tegels by Douglas & Jones. In verschillende formaten zorg je met dit tegelpatroon voor een speels en levendig effect. Kies voor een neutrale tint, zoals wit of lichtgrijs óf kies juist voor een prachtige accentkleur als groen of zwart. Chique en stijlvol. Mooi voor in het toilet of op de (achter)wand van de keuken.

 

Exotone Kingdom Visgraat Persia - Visgraatpatroon

Op de vloer

Maar ook op de vloer is het visgraatpatroon welkom. Zeker in de natuurgetrouwe uitstraling van hout creëer je zo een nostalgisch effect met een moderne twist. Dit kan niet alleen met keramische tegels, maar bijvoorbeeld ook met de Kingdom tegels van Exotone Premium Vinyl Tiles van Douglas & Jones. In meerdere natuurlijke houttinten bieden deze vinyl tegels voor de natuurlijke charme en warmte van hout met nog meer comfort en vooral veel meer gebruiksgemak.

 

visgraatpatroon Motto by Mosa

Meer weten over legpatronen of de collecties van Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.